ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ν. 2472/97 για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα». Με την εγγραφή/δήλωση των στοιχείων σας, όπως είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση, η διεύθυνση κατοικίας, το τηλέφωνο κλπ., παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία τους από την Εταιρεία στο μέτρο που είναι απολύτως αναγκαίο για την εξυπηρέτηση του σκοπού της συλλογής τους.

Σκοπός συλλογής και επεξεργασίας
H ως άνω συλλογή και επεξεργασία του προσωπικών σας δεδομένων γίνεται στο μέτρο που είναι απολύτως αναγκαίο για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών σας, την εμπορική επικοινωνία – προώθηση πωλήσεων μέσω ενημερωτικών e-mail/newsletters (π.χ. ενημέρωσή σας για νέα προϊόντα και προσφορές, για συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ.), τη βελτίωση των παρεχόμενων μέσω της ιστοσελίδας μας υπηρεσιών καθώς και την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων (που δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση ατόμων).

Αποδέκτης προσωπικών δεδομένων
Αποδέκτης των ως άνω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η Εταιρεία. Η Εταιρεία ενδέχεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την εκτέλεση των παραγγελιών, την εμπορική της επικοινωνία με τους χρήστες ή και την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων και εξατομικευμένων προσφορών, σε τρίτη συνεργαζόμενη με αυτή επιχείρηση. Η τελευταία θα πρέπει να συμμορφώνεται απόλυτα με τις αρχές εχεμύθειας που τηρεί η Εταιρεία ως προς τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία δεν δύναται να αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πωλήσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία παραμένουν απόρρητα. Κατ’ εξαίρεση τα τηρούμενα στοιχεία δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, κατόπιν αιτήματός τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Διάρκεια διατήρησης προσωπικών δεδομένων και δικαιώματα εγγεγραμμένων χρηστών
Η Εταιρεία διατηρεί αρχείο με τα ως άνω δεδομένα για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης. Ως εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας μπορείτε οποτεδήποτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία (άρθρο 12 Ν. 2472/1997) καθώς και να ζητήσετε την αλλαγή ή τη διαγραφή των στοιχείων αυτών και γενικά να προβάλλετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν (άρθρο 13 Ν. 2472/1997). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης μπορείτε να απευθυνθείτε με e-mail στο info@cintech.gr.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληροφορίες που μεταδίδονται από τους χρήστες προς την ιστοσελίδα είναι απόρρητες. Ειδικότερα, η Εταιρεία προκειμένου να διαφυλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας έχει λάβει τους ακόλουθους μηχανισμούς – μεθόδους ασφαλείας:
α. Ταυτοποίηση και Έγκριση Εισόδου Χρήστη (Identification, Authorization):
Προκειμένου να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή με την Εταιρεία, είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας. Για την πρόσβαση στο λογαριασμό αυτό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση κωδικού εισόδου (username) και κωδικού ασφαλείας (password), τους οποίους επιλέγετε και αναγνωρίζετε αποκλειστικά εσείς.
β. Χρήση Τεχνολογίας SSL (SecureSocketsLayer): Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας, το οποίο κρυπτογραφεί με χρήση κλειδιού 128 bits τις πληροφορίες (στην σελίδα της τράπεζας που συνεργαζόμαστε), που προέρχονται από τον τερματικό σας μέχρι αυτές να φθάσουν στο διακομιστή της ιστοσελίδας όπου και αποκρυπτογραφούνται. Με τη μέθοδο αυτή προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα σας καθώς αυτά δεν μπορούν να διαβασθούν ή να αλλοιωθούν κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο ενώ ταυτόχρονα επαληθεύεται η ακεραιότητα και η γνησιότητα (Integrity – Authenticity) των μεταδιδόμενων πληροφοριών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
Η συλλογή, χρήση και διάθεση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων γίνεται μόνο μετά από ρητή γραπτή συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Ωστόσο, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ψευδούς κατάθεσης στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής χρηστών.